Skip to main content
Direct doneren

Wil je een donatie doen? Dan deel je geluk!

Joni is gebouwd op ondernemerschap. Dat betekent dat de mensen achter Joni zelf actief zijn in het bedrijfsleven en van daaruit sociale projecten in Ethiopië financieren. Toch is je financiële hulp onmisbaar.

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt helpen onze projecten financieel rond te krijgen. Wij helpen je via deze pagina graag op weg. Wil je een financiële gift doen, maak dan direct een keuze door te klikken op één van de buttons hieronder.

Wil je lezen over alternatieve vormen van ondersteuning, scroll dan naar beneden.

Of word vrijwilliger!

Joni werkt in Nederland met zoveel mogelijk met professionals die vrijwillig hun expertise in willen zetten voor Joni. Samen halen we het beste in onszelf en de mensen om ons heen naar boven én geven geluk door. Inmiddels vormen we een actieve community met vriendschappen voor het leven.

Als vrijwilliger kan je op verschillende manier in Nederland inzetten voor Joni:

  • Online / home-office vrijwilligers
  • Oproepvrijwilligers (incidentele klussen)
  • Vrijwilligers in voorlichting (representatie)

Direct van de koffieboerderij in jouw kopje.

En deel je geluk met de (h)eerlijkste koffie die je ooit hebt geproefd! (binnenkort verkrijgbaar)

Je geluk delen door lekkere koffie te drinken. Makkelijker kan niet! Joni helpt je bij het delen van geluk met de (h)eerlijkste koffie die je ooit hebt geproefd. Schenk je onze koffie voor jezelf, je klanten of collega’s, dan deel je je geluk met hen, met onze projectdeelnemers én met de boer in Ethiopië. Driedubbel geluk dus!

Syoum Westerveld koffie wordt exclusief ontwikkeld voor Joni, waarvan de volledige opbrengst naar onze projecten in Ethiopië gaat. Zo houden we niet alleen de hand op, maar creëren ook zelf inkomsten. De kwaliteitskoffie komt rechtstreeks van de koffieboerderij van familie Syoum in jouw kopje terecht. Zonder tussenkomst van overbodige factoren die ongelijkheid in de koffieketen veroorzaken. Dat smaakt niet alleen goed; dat vóelt ook goed.

Voor wie?

Met Joni koffie ben je elke dag verzekerd van de lekkerste Ethiopische koffie, voor én door ondernemers die willen bijdragen aan een eerlijke wereld. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten voor bedrijven en organisaties, maar we vinden het fantastisch als jij onze koffie ook zelf in huis haalt en zo onze projecten steunt! Dit kan heel eenvoudig door een bestelling te doen via onze webshop en dan zorgen wij dat jouw koffie elke maand netjes op de deurmat valt.

Binnenkort verkrijgbaar

We zijn nog niet helemaal zover. De koffie wordt momenteel geoogst. Wil jij weten wanneer je onze koffie kunt bestellen? Laat dan je gegevens achter via de button hieronder.

Fijn voor jou

  • Premium kwaliteit!
  • Gemak voor thuis en op ‘t werk!
  • Je steunt direct onze projecten

Goed voor Ethiopië

  • Volledige opbrengst naar projecten
  • Maakt de koffieketen eerlijker
  • Minder armoede
De koffie wordt geplukt!

Op onze farm zijn we druk bezig met de Oogst. Komend voorjaar brengen we de koffie naar Nederland. Vanaf dat moment kun jij zakelijk onze koffie schenken en impact maken!

Houd mij op de hoogte!

Of kom zelf in actie!

Wil je in actie komen om jouw geluk door te geven, samen met je netwerk? Of heb je een verjaardag, een jubilieum of ga je een sportieve uitdaging aan? Dit kan eenvoudig met op ons actieplatform via onze partner Geef.nl.

Hoe werkt het?
1.Ga naar ons actieplatform (via partner Geef.nl) De button vind je hieronder.
2.Klik op de knop ‘start je eigen geef actie’ en volg de stappen.
3. Start je actie en deel het op je social media. Veel succes!

Hulp nodig? Dan mag je ons altijd een mail sturen!

Naar ons actieplatform Ik heb een vraag